Prezentare generală age of empire

In jos

Prezentare generală age of empire

Mesaj Scris de Virus la data de Dum Ian 16, 2011 4:32 pm

Introducere
- Secţiunea tutorial este împărţită în trei părţi diferite, în funcţie de nivelul de dificultate. Tutoriale baza va explica totul într-un mod foarte detaliat, dar va spune doar ceea ce tine totul este şi cum funcţionează. Este de cunoştinţe veţi avea nevoie pentru a începe. Acelaşi lucru este valabil pentru începători, dar aceste tutoriale deja vorbi despre cum să mod ceva sau despre procesul de modding sine. Tutoriale de experţi nu sunt mai detaliate şi sunt cu privire la aceste subiecte care necesită cunoştinţe suficiente de modding.
- Dacă doriţi să vă împărtăşesc cunoştinţe prin tutoriale de asemenea, atunci vă rugăm să trimiteţi dumneavoastră tutorial pentru a argalius-at-hotmail-dot-com. De preferinţă în format HTML, pentru instrucţiuni privind modul în care un "ghid ar trebui să arate" ca, vă rugăm să vizitaţi Tutorial liniile directoare.

Baza - 2 tutoriale disponibile
- Programele de modat - prin Argalius
- Pentru a mod, veţi avea nevoie de câteva programe. Afla ce şi cum să le utilizeze în acest tutorial.
- Introducere în Modding AoE3 - prin BilboBeutlin
- Acest ghid va spune ceva despre Modding AoE3. În cazul în care şi ce fişiere pentru a edita sunt, cum se face, etc foarte extinse şi un trebuie să-citit, dacă sunteţi un începător!

Începător - 6 tutoriale disponibile
- Culturi - de peugeot407
- Acest ghid explică modul în care puteţi crea o nouă cultură, astfel încât să pot da CIV noul set de construcţie proprie.
- Crearea unei noi unităţi - de Argalius
- Acest tutorial este scris pentru AoE3H lui Modding Concursul, aceasta vă va da o scurtă explicaţie cu privire la modul de a crea o nouă unitate.
- Activarea unităţi arbitrar la ... - Prin BilboBeutlin
- Nu este o comoară fără tutorilor, dar nu Explorer sau colonist din apropiere să-l susţin? Acest ghid vă arată cum să dea orice unitate capacitatea de a colecta pepite şi să strângă de la ferme.
- Homecity Editor - prin irishlegend8
- Tutorial pentru editarea şi îmbunătăţirea savefiles dvs. homecity.
- Scrierea unui ReadMe propriu - prin Argalius
- Când sunteţi pe cale de a elibera mod dvs., este important ca întotdeauna să includă o bine scrise şi detaliate Readme. Acest lucru va ajuta pe cei faptul că nu ştiu cum să instalaţi un mod si poate rezolva multe
- întrebări de la cei care descarcat mod dumneavoastră.
- Primii paşi în Modding practică - de către BilboBeutlin
- Nu putem discuta toate detaliile în acest scurt tur - doar cele mai importante aspecte. Dar va fi, sperăm, suficient pentru a avea o privire de ansamblu mai întâi. Restul este ca întotdeauna do-it-yourself.
- Explorarea şi înţelegerea în fişierele de date este mult mai eficient decat toate măsurile, după un ghid.
- Cum să Texture - prin Commodor Tilanus
- Un tutorial realizat de Tilanus Commodor care explică aspectele de bază ale texturare bazează pe o unitate de mod său, Varsta antică (TAA).

Expert - 2 tutoriale disponibile
- Comenzile AoE3 - prin Argalius; ordonate alfabetic după daoo
- O listă cu toate comenzile AoE3 pentru utilizarea în UI, declanseaza etc
- Civilizaţii noi - de Argalius
- O prezentare generală şi explicaţii cu privire la modul de a crea un brand noi civilizaţii pentru Age of Empires III.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Virus
Administrator
Administrator


http://pwg-cs.forumer.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum