Secrete captain claw

In jos

Secrete captain claw

Mesaj Scris de Virus la data de Dum Ian 16, 2011 4:32 pm

Salvarea muniţie
- Ridica şi arunca praf în loc de butoaie pierzi muniţie dumneavoastră.
- Ridica şi arunca inamicii ori de câte ori aveţi ocazia. Salvaţi muniţie dvs. pentru inamicii care pot utiliza atacuri rază lungă de acţiune împotriva dumneavoastră.
- Nu salvaţi-vă muniţia pistol şi dinamită. Utilizaţi aceste împotriva duşmanilor regulat, deoarece în mod normal, nu va lucra împotriva şefi.

Magic
- Nu aveţi foarte multe atacuri magic, pentru a utiliza. Doar folosirea magia dacă poţi învinge cel puţin doi inamici cu un singur atac.

Atingerea locuri greu
- Salt şi aruncaţi-dinamită pentru a ajunge la greu pentru a ajunge la locatii.
Utilizaţi puterea Catnip-up pentru a obţine elementele care sunt în mod normal, la îndemâna. Cu toate acestea, trebuie să fie rapid, deoarece Catnip nu va dura foarte mult timp.

Învingându-duşmani normale
Utilizaţi următoarele tactici pentru a învinge duşmanii normale din nivelurile indicate.
- hoţi şi Robber cutthroats (nivelurile 3 şi 4): Dodge lor săgeţi şi cuţite şi le ataca cu un caracter slash de mare.
- Alb şi maro câini de pază (nivelurile 5 şi 6): Sunt foarte defensiv. sabie dumneavoastră vă va face foarte rar daune împotriva lor.
- Folositi pistolul pe ele. marinari Bear (nivel 7, 8, şi 13): Ei vor încerca să vă apuca, şi se pisează. Dacă v-aţi apucat, rapid la fel ca multe mişcări cu putinţă să scape.
- Red piraţi rezidual (nivelurile 7, 8, şi 13): Acestea sunt cele mai vulnerabile la un atac de pumn imediat după ce au leagăn la tine.
- Crabi (nivelul 7): Folosiţi un gheare Magic.
- Peg piraţi picior (nivelurile 9 şi 10): Acestea vor fi uimiţi dacă le-aţi lovit în cuier lor de picior. Ei au, de asemenea, urasc sa fie perforate.
- Crazy piraţi cârlig (nivelurile 9 şi 10): După ce au leagăn lor cârlige la tine, a alerga în strânsă pentru a le lovi.
- Mercats (niveluri de 11 şi 12): Acestea vor trage tridents atunci când sunt privite. Stai departe de ochii şi a veni în pentru un atac prin surprindere.
- Sirene (niveluri de 11 şi 12): Ei te vor îngheţa în cazul în care te-a lovit cu atacul lor. Curăţarea zonei de orice Mercats înainte de a ajunge în apropiere de sirene.
- Royal Tiger de Gardă (nivel 14): Ei urăsc să fie îmbarcaţi şi aruncat.

Învingându-Aquatis
- Utilizaţi sabia pentru a lovi cele trei tentaculele si sa-i de drumul tau. Apoi, executaţi la marginea din dreapta a platformei şi se zvârcoli o bucată de dinamită într-o mică gaură chiar în spatele Aquatis de apăsat butonul jos. Dinamită va exploda în gaură şi se agită o stalactită pierde din tavan. Stalactite va scădea şi Aquatis daune. A alerga mai repede, în măsura la stânga în care este posibil, pentru a evita frenezie Aquatis "tentacul apoi repetaţi strategie. Notă: Nu este nevoie să stea pe platforma plutitoare mică de lângă Aquatis.

Învingându-Gabriel
- Salt la platforme dispară la început apoi să sară la dreapta şi apăsaţi butonul de pe catarg. Acest lucru va înclina tun, astfel încât acesta este îndreptat la Gabriel. Data viitoare Gabriel incendiile un Cannonball la tine, îl va lovi în loc. Salt înapoi până platforme şi se repetă acest lucru până când el însuşi nu Gabriel inch se îngriji de off inamici care hamei în jos pentru a te lupta şi pentru a evita explozii în timp ce sunt lovind comutator.

Învingându-Katherine
- Salt spre Katherine şi lovit cu un atac slash ridicat. De îndată ce picioarele lovit la sol, sari departe de ea şi se repetă. Dacă se întâmplă să asomarea Katherine, îngenuncheaţi în faţa ei şi de atac de câte ori este posibil. Rularea departe nu funcţionează împotriva Katherine bici, deoarece ei vor fi în măsură să vă lovi oriunde.

Învingându-Le Rauxe
- Salt spre Le Rauxe. Pe măsură ce cobori din sari, atac de el. Imediat Crouch si ataca din nou La Rauxe sari apoi din nou pentru a iesi din modul de atacul lui. Dacă aveţi prea aproape de un perete, sari peste Le Rauxe la cealaltă parte a camerei, apoi începe din nou modelul dvs. de atac. Nu sta nemişcat pentru foarte mult timp.

Învingându-Măduvă
- Aşteptaţi de groapă şi a lovit papagalul când vezi că zboară spre tine. După ce a lovit papagalul de trei ori, podul va apărea. Traversează podul şi de a folosi un atac slash săritura în înălţime pe măduvă. Odată ce te-a lovit măduvă de cinci ori, papagalul va alege măduvă şi zboară spre partea opusă a ecranului. Salt rapid până la platforma şi aşteptaţi papagal din nou. Păstraţi repetarea acestei strategii.

Învingându-Omar
- Omar scuturi de protecţie a merge în jurul lui. Atacurile dvs. speciale nu sunt de gând să faci orice deteriorare a lui. Drop jos în zona de mai jos si uita-te la Omar pentru a vedea ce tip de scut el are în jur de el însuşi. Omar comută între un scut de incendiu şi un scut de gheata. Dacă vedeţi un scut de foc, se urca pe scara şi să urmeze calea dreapta. Urca pe scara următoare şi du-te la dreapta. Ia sabia de gheaţă şi a reveni la Omar. Trage un cui de gheaţă, prin deschiderea în scutul lui Omar să facă pagube. Dacă vedeţi un scut de gheata, se urca pe scara şi să urmeze calea stânga. Urca pe scara următoare şi du-te la stânga. Ia sabia de foc şi a reveni la Omar. Trage un şurub de incendiu, prin deschiderea în scutul lui Omar să facă pagube. Continuaţi să faceţi acest lucru până când Omar a fost coborâtă. Apoi, se urca pe scara plimbare şi ridicaţi la început. Timp sare peste lavă şi atacurile lui Omar, apoi sari peste el. După ce sunt lângă Omar, atac-l cu sabia ta de a face pagube. Apoi, trece la partea opusă şi se repetă aceste tactici.
- În cazul în care Omar are un scut de foc în jurul lui, nu trageti cu o sabie de foc sau de starea lui de sănătate va creşte. Dacă el are un scut de gheata, nu folosi o armă de gheaţă.
Omar este prima fie înconjurat de foc sau scuturi de gheaţă. Du-te jos şi să aruncaţi o privire la scutul său. Dacă este un scut de gheata, urca pe scara şi pentru a muta spre stânga pentru a obţine o sabie de foc. Întoarceţi-vă la el foc, apoi la deschiderea scutul mic. Acest lucru va reduce viata lui. Dacă este un scut de foc, urca pe scara şi pentru a muta spre dreapta pentru a obţine sabia gheaţă. Întoarcerea în ţară şi incendiu în deschidere. După ce viaţa lui scade şi scade, el se va muta în sus. Urmaţi-l atace şi-l cu sabia ta. El se va muta spre dreapta şi stânga. Păstraţi următor şi atacarea el până când a fost învins. Notă: Când te ataca Omar cu sabia acelaşi tip de scutul său, el va recâştiga viaţă.

Învingându-coada Roşie
- Începeţi prin a ţopăit până pe platforma de deasupra ta. Veţi fi rupt în bucăţi, dacă rămân pe sol. Stai la înălţime, pentru a evita cele mai multe dintre atacurile Roşii coada lui. Odată ce sunt de până mai sus, încercaţi şi de şedere în mod direct peste Roşie coada ca el se execută înainte şi înapoi. Când el sare până la platforma, îngenuncheaţi şi atac cand aterizeaza la sara lui. El ar trebui să sară apoi înapoi în jos la pământ. Stai acolo sus şi se repetă acest lucru până când coada Roşie a fost învinsă.

Învingându-Wolvington
- Pentru a învinge Wolvington, ai grija de mişcările lui. După ce ajung la el, nu te mişca. Lasă-l să vină aproape de tine. Cand se ajunge în interiorul tău, apăsaţi pe Z să-l ridic şi să începeţi deplasează spre peretele din dreapta. Stop câţiva paşi înainte de a ajunge la perete şi arunca-l. Imediat stai jos. Când Wolvington se ridica, începe să-l taie cu sabia. Pentru că el este atât de aproape de tine, el nu va putea folosi magia lui sau pumnii.
- Salt spre Wolvington şi lovit cu un atac slash ridicat. Imediat Wolvington atac cu un caracter slash scăzut pentru a-l forţa înapoi. Apoi, sari repede spre el şi se repetă. Wolvington va trage atacuri de magie la tine. Fiţi pregătiţi să le Dodge. Dacă tu stai destul de aproape de el, el nu va trage, dar va încerca în loc atacuri aproape gamă.
Carry Wolvington sus. Ia apropiat la sfârşitul şi a arunca-l. Ia mai aproape de el. Dă-te jos şi la lovit în picior. El nu poate folosi magie pentru că eşti lângă el, şi el nu poate te-a lovit pentru că eşti jos.

Nivelul 2: zona Secret
- În zona, chiar înainte de lupta cu Le Rauxe este un avanpost inalt. Urca pana la partea de sus. Comunicarea nor mic de culoare albă direct la stanga. Salt pe nor. Aceasta va sprijini greutatea dumneavoastră. Veţi observa, de asemenea, niste nori mai mult alb în ordine. Salt la nor la nor, pentru a primi puterea Catnip-up, apoi continua la platforma spre zona secrete.

Nivelul 13: zona Secret
- Aceasta zona este extrem de dificil de atins. După ce la sfârşitul nivel, intra in lupta cu Redtail Boss. El va începe tragere pistolul la tine. Dash peste şi Dodge până când ajungeţi la sfârşitul esta mici. Obţineţi o începe să fie difuzate şi să sară în măsura în care puteţi în apă. Dacă sunteţi norocos, va ateriza pe o mică platformă ascuns în apă. Platforma vă va duce la un craniu şi o viaţă suplimentare. Scoate-i atât reveni apoi la lupta cu Redtail.

Nivelul 14: zona Secret
- Chiar înainte de coridor lung care duce la Omar, nu este o platformă de invizibil chiar înainte de consola începe. Obţineţi o începe să fie difuzate şi să sară pe el. Platforma este poziţionat împotriva perete. Platforma va dura până în zona de ultima secrete.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Virus
Administrator
Administrator


http://pwg-cs.forumer.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum